The real story

 
 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Fortsätt träna och stay strong, kära Fisk. Det är snart dags att ta tag i ett projekt på hemmaplan, troligtvis vad gäller boende, som kommer behöva din kraft. Låter det jobbigt? Inte alls – du kommer istället se att saker blir bättre än väntat, och veckan slutar med ett leende på läpparna, en drink i hand och en stor skål. Njut av helgen, du är full av energi och vågar flirta som aldrig förr.

Mest romantiska dagar: 1, 2 & 3 februari
Lyssna på: Frank Ocean – Wise Man

 

Veckorevyn


Beautiful morning

 

I will remember

Har äntligen blivit klar med mitt fotoalbum där jag har samlat underbara minnen. Dags att köpa en ny och påbörja år 2013.
 

Just the way you are

Vardagslyx i form av mat, love it! Ska byta om lite nu och sen hämta upp Robin för att ha One Tree Hill-maraton hemma hos Carro.
 

Take care

Helgen i Göteborg blev väldigt lyckad. Hela familjen samlad igen, åtminstone på fredagen. Tidigt på lördagsmorgonen åkte pappa till Österrike med jobbet. Kall vinterpromenad, räkmacka i Gothia Towers, en runda på stan, god mat, födelsedagsmiddag är lite av vad helgen erbjöd.
 

One more maybe

Nu är jag helt slut i huvudet efter att ha suttit med penna, papper, dator och massa jobbsökande. Har skrivit 17 personliga brev och CV idag och ger mig själv en klapp på axeln. Säger i princip peace out och slänger in handduken och låter skallen vila nu resten av dagen. 
 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Träning och projekt är temat för veckan, och det verkar som att du kan behöva energin från träningen för att orka med en stor inlämning eller annan typ av uppgift. Men energin kan också vara bra till annat – till exempel en mysig tid för dig och någon speciell under helgen…

Mest romantiska dagar: 22, 23, 24 & 25 januari
Lyssna på: Rihanna feat. Mikky Ekko – Stay

 

Veckorevyn


If it means a lot for you

Orkade inte sätta mig vid datorn igår.. Idag känns det i ben och rumpa sen träningen igår och det är underbart för då går rehabträningen framåt! Nu ligger jag med en kopp te i soffan och Spotify är på. Ska snart åka iväg till farmor för att hjälpa henne med lite saker och sen äta mat.


Nobody's perfect

Kommer skriva ett litet inlägg om helgen i Göteborg efter att jag har kämpat med rehabträningen på Friskis.
 

Go tell the world

4 timmar på ett tåg gör en rejält uttråkad!


We're all in this together

Mamma hade tantkväll igår så jag hade One Tree Hill-maraton för att stänga ute allt kackel. Idag har hela dagen gått åt till att städa, packa och greja eftersom vi åker till Göteborg i helgen. Brorsan fyller 22 på söndag så blir att fira honom lite.
 

Nobody knows

In progress! Slår in paket till brorsan.


You found me


Whatever it takes

Tänkte bara tell everyone that, now I'm heading to the gym. Jag är inte riktigt så cool som på bilden nedanför men nästan, nästan.. 
 

Crash and burn

Tänkte ifall någon ville se lite av hur mitt rum ser ut!
 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Den sociala vardagen är uppe i rätt tempo igen, kära Fisk.
Om du inte ännu känner att du fått all den sociala uppmärksamhet som jag skrivit om så kan det hända att den här veckan överträffar dina förväntningar.
Njut av uppmärksamheten, för helgen ser ut att bli bra mycket lugnare.
Lite tid för dig själv gör dig gott och ger dig en chans att smälta ett virrvarr av happenings.
En date eller flirt kan bli mycket givande denna vecka.

Mest romantiska dagar: 14, 15, 18, 19 & 20 januari
Lyssna på: Santogold – Shove It

 

Veckorevyn


I knew you were trouble

Skrivit klart mitt CV. Belönar mig med en tripp till Kalmar med Emelie och Rebecca. 
 
 

Mörkt kallt ljus

Har i princip frusit ihjäl inatt så jag sov med mina favoritmjukisar på och strumpor. Däremot är det ganska lätt att stå ut när man vet att man ligger på stranden i Miami om en månad!



Night of your life

Efter ett möte på AF som gick som jag precis hade trott att det skulle gå vandrade jag hemåt. Gjorde mig en toast och satte mig sen vid pianot. Nu ska jag slänga av mig tvångsbyxorna (jeans) och dra på mig träningskläderna.
 
 

Wherever you are

Ger mig själv en applåd för att jag idag knölade på mig ett par jeans som enligt mig är världens jobbigaste klädesplagg.. Nu ska jag ge mig ut i kylan för att vandra ner till Arbetsförmedlingen. 
 

A woman can change her mind


When words fail, music speaks

Här har jag suttit sen i söndags morse, i princip. Vid ett piano, med papper och penna och ett huvud fyllt av tankar. 
 

Glad you came

Träningskläder har bytts ut till mjukiskläder och jag beger mig hem till Carro för tacomys med tjejerna.
 

Run the world

Från vår härliga onsdagsutgång!
 

I love it

 

That's what friends are for


Be alright

Blev en förbannat lyckad kväll/natt tillsammans med Rebecca och Emelie. Ibland är det skönt att byta dansgolvet och svetten på Palace mot en utekväll som består av att umgås, dricka drinkar och prata. Somnade runt halv fyra och vaknade sju timmar senare. Precis kollat klart på filmen Rags (rekommenderar den till musikfantaster som jag) och tänkte nu hoppa in i duschen. 
 
 

Don't stop the party


Girl's just wanna have fun

Dags att välja kläder inför kvällens utgång med Emelie och Rebecca!


It's only memories

Vaknade vid nio och gick upp och kollade på Så ska det låta på datorn, missade det i söndags. Nu är jag nere och hälsar på fina farfar ❤


Run the world

Hemma hos Carro och myser!



Do it like a dude

Hemkommen för cirka en timma sen efter ett gympass med Emelie. Satte mig vid pianot en liten stund för att försöka skriva lite eget men min hjärna samarbetade inte. Ska nu ställa mig vid spisen och göra lite mat till föräldrarna kommer hem från deras gympass. Sen står färgning på schemat, ska bli lite mörkare än jag redan är och senare en myskväll hemma hos Carro. 
 
Mina två fina från valborg

One more time


Read all about it

Vaknade vid nio idag med världens huvudvärk. Satte igång iphonedockan och lyssnade på musik, somnade om och gick inte upp förrän tolv. Nu tänkte jag dra på mig varma kläder och ge mig ut på en regnig promenad.
 
 
Saknar sommarkvällar med underbara människor

We got the world

Emelie och jag ligger med varsin tallrik med massa frukt i och väntar på att våra kära vänner från London ska komma hem från jobbet och skypa med oss.


Don't you worry child

Har precis drömt mig bort i filmens värld, den underbara filmen Crossroads. En utav mina drömmar är att någon gång göra något liknande, en bilresa med tjejerna och nercabbat.
 
Nu tänkte jag sätta i hörlurarna och köra ett träningspass!
 
We♥it

How deep is your love

Efter ett trevligt kalasande igår stack Rebecca och jag ner till ishallen för sista gången. Efter fyra dagar nere i ishallen, sittandes på trästolar i flera timmar, kan jag säga att det känns i rumpestumpen!
 
För cirka en timma sen åkte brorsan tillbaka till Göteborg. Det värsta med att han kommer hem är när han ska åka tillbaka igen.. 
 

Little talks

22års-kalas för brorsan innan han åker tillbaka till Göteborg igen! 

Heaven is a dancefloor

Det bästa med att vara hemma själv är att skruva upp musiken och sjunga och dansa hur man vill! 
 

When I held you

Att somna klockan halv tre och gå upp klockan nio är ingen höjdare. Sjukgymnasten står på schemat så det är bara att ta sig upp och iväg för en kontroll och träning.


What difference does it make

Spenderade eftermiddagen nere hos mormor och morfar tillsammans med bror och kusin. 
Det var god mat och mycket nerver då småkronorna tog sig till final i JVM.
 
Nu har jag precis duschat och gjort mig i ordning för att snart åka ner till ishallen med Rebecca för att kolla fotboll. En höjdpunkt i Januari är att få spendera flera timmar där nere för att kolla Nybro Open. 
 
 

Feeling like a zombie

Klockan ringde vid 10 men jag orkade verkligen inte gå upp. Nu ligger jag 1,5 timme senare uppe i soffan och kollar junior-vm med brorsan.


A whole new year

Det blev även ett år 2013 för oss levande på jorden. Ett nyårslöfte med att äta bra och träna är inget för mig,
att äta och träna är en vardag för mig. Därför behövs inget löfte för min del.
Däremot avlägger jag en ed om att det är mitt eget liv och för min egen skull som jag lever och den eden ska jag hålla, för min egen skull!
 
Bilder från we♥it

En vacker dag


NEW YEARS EVE