Känner bara en massa kärlek

 

Holding out for a hero


Live while we're young


En speciell kärlek

Underbara minne. Klassresan i nian på Öland, då vi satt klockan 5 på morgonen mitt i gatan och spelade gitarr och sjöng. Det som gjorde min fina högstadieklass till något speciellt var att vi var som en liten familj. Vi pratade om allt, vi bråkade, tjafsade, skrattade, älskade och hatade varandra vissa stunder.
 

Breakeven

Det finns många anledningar till varför jag älskar musik. Detta är en utav dem. Älskar covers.
 
 

Fiskarna
19 februari – 20 mars
Inte bara är du ovanligt stark just nu i din sociala närvaro, du är också knivskarp på jobb/i skola, samtidigt som du lockar till dig romantik utan ansträngning just nu. Och det här är bara förspelet. Snart går vi in i din födelsedagsperiod, och du kommer se ett regn av planeter som vill dig väl. Så bara slappna av och njut av din energi just nu – snart blir det ännu bättre.

Mest romantiska dagar: 12, 14 & 16februari
Lyssna på: Taken By Trees – My Boys

 

Veckorevyn


A wonderful view

 
 
 
 
 

I believe i can fly

Nu sitter Emelie och jag på flyget till London och våra kära kompanjoner!
 

Night of your life

Nu står vi redo och färdigpackade för en tågresa till Köpenhamn och sen flyg till London!


Fiskarna
19 februari – 20 mars
Du har bra fart nu, kära Fisk, och behöver inte jobba hårt för att få andras uppmärksamhet. Njut av det och våga ta ut svängarna. Februari och mars överlag kommer bli två viktiga månader för dig, så håll ett öga på vad som pågår runt dig nu. Den här veckan har bra tempo med många positiva inslag, både på jobb, skola och i kärlek, men det är bara ett förspel inför större saker som kommer. Yay!

Mest romantiska dagar: 4 & 6 februari
Lyssna på: Lilla Namo – Haffa Guzz

 

Veckorevyn


The lucky one

Har precis ätit frukost och bytt om till träningskläder. Ska snart gå ner mot stan och sjukgymnasten för att kolla knäet och kanske få nya övningar. Sen blir det hem och tvätta och packa och försöka få ner allting i en resväska. Snart ligger vi och gosar tillsammans igen!
 

Cold as you

Söndagen är fulländad när tacos står på bordet och Så ska det låta är på tv. Nu håller jag på att skriva en packningslista till London eftersom väskan ska packas imorgon. 
 
Tipsar om en bra träningsvideo jag testade förut.
 
 

Shape of love

Igår var det dags för årets Melodifestival. Spenderade kvällen hemma hos Emelie tillsammans med Rebecca och Amy. Eftersom det är söndag, vilodagen i veckan så tänkte jag inte göra många knop idag.
 

Tillsammans kan vi gå mot rött

Om 2 dagar är vi tillsammans igen!
 

All the little lights

 
 
Fick bloggtorka i veckan men kände att nu var jag tvungen att uppdatera alla mina läsare vart jag har hållt hus.
Bilderna tillhör älskade instagram och är från förra helgen och denna veckan. Fredag och lördag förra helgen var partyhumöret på topp, avskedsfest för Robin och utgång med fina tjejer! Sen var det dags för bio på tisdagen med Emelie, såg den underbara filmen Ego. Under veckan bokade även jag och Emelie en resa till London och våra fina tjejer ♥